Zomerstop: Juli-Augustus ’23

Hey badmintonners!

Dit seizoen was meteen een voltreffer. De derby’s met Dropshot Wemmel en Lob waren nieuw dit seizoen en meteen een blijver. Een fantastisch seizoen met felbevochten competitie-wedstrijden voor onze competitiespelers en glansrijke tornooien waarbij onze jeugd uitblonk in de medailles🥇! We nailed it!

Aan events binnen de club geen gebrek. Achter het fornuis schitterden onze stoere anciens en werd het een heerlijke en gezellige spaghetti-avond 🍝 voor onze leden en sympahtisanten. En ook de wafelverkoop🧇 was met een stevige opbrengst een succes en zal verder besteed worden aan onze jeugdwerking en trainingen. Tot slot nog een pluim voor het BCW-team dat dit jaar weer het Poppies-tornooi 🏆 in goede banen leidde en voor onze trainers die met toewijding de trainingen verzorgden.

BC Wolvertem wil iedereen daarom extra bedanken en kan je nu al beloven dat volgend seizoen meer (*nieuws*) in petto heeft! 👏👏

Bij deze wenst BC Wolvertem alle leden een fijne en deugdoende vakantie toe🌴 en kijken  we ernaar uit je in augustus opnieuw met shuttle en racket in de Sportschuur terug te zien!

Als je nu al niet kan wachten, tellen we graag samen met je af naar 2 augustus. 🏸

Stay tuned en tot snel!

BCW

PS: Wil je graag wat foto’s van afgelopen seizoen bekijken? Neem een kijkje op  FB-ledengroep om toegang te krijgen tot de foto’s. De code is heel juli en augustus geldig. 📸📸