Kersttoernooi + receptie 21/12

Beste Badmintonnertjes
De meesten onder jullie zijn waarschijnlijk nog aan het zwoegen met de examens en kijken vermoedelijk reikhalzend uit naar de vakantie.Voor het zover is, kunnen jullie je nog eens één keer volledig uitleven op ons eindejaarstoernooi.


Ons eindejaarstoernooi gaat door op het laatste speelmoment van het jaar namelijk 21 december. Je mag je ouders, tante, nonkel, broer, zus of zelfs je beste vriend meenemen om samen de felbegeerde titel van Winterkampioen te winnen.Vind je niemand om je te vergezellen? Geen probleem, wij koppelen je ter plaatse aan een andere speler.


Ook al ben je geen Winterkampioen, dan loont het nog steeds om af te komen want wij sluiten af in stijl met een kerstreceptie.Er wordt cake en warme chocomelk voorzien voor iedereen.


Jullie worden verwacht om 13u in de sporthal in Meise (Brusselsesteenweg 65a).Het is niet nodig om je op voorhand in te schrijven. De toernooi wedstrijdjes worden tussen 13u en 15u gespeeld,waarna iedereen kan genieten van een lekkere chocomelk met een bijhorend stukje cake.Ondertussen kan er nog steeds gespeeld worden, de sporthal blijft beschikbaar tot 16u.


Dus twijfel niet en kom zeker langs!


Hopelijk tot dan!