Einde seizoensregeling

Het einde van het seizoen komt in zicht, maar niet getreurd. Je kan nog heel de maand mei en juni genieten van je favoriete hobby. In mei gaan de trainingen gewoon voort, zowel op woensdag als op zaterdag.

Vanaf juni veranderen er een aantal zaken. Het is dan niet meer mogelijk om op zaterdag te komen badmintonnen. Op woensdag voorzien wij wel nog vrij spel van 13u30 – 15u.

Iedereen is welkom gedurende de maand juni. Dit zijn zowel onze woensdagspelers als onze zaterdagspelers. Bovendien is dit de perfecte kans om een vriendje of vriendinnetje mee te pakken om eens tegen te spelen. Broertjes of zusjes zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Veel plezier gewenst in deze laatste weken van het seizoen en nadien natuurlijk een oververdiende vakantie.

Het BCW Trainersteam